OVO ĆE SINIŠU ZAUVEK PROGANJATI: Hrvat tuži Mihu za klevetu - bio sam mu IDOL, nisam ih ja isterao iz Vukovara NEGO ON!

Autor: mondo.rs

Sport

13.12.2020

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Siniša Mihailović je izdao novu knjigu u kojoj je pisao o teškom životu u mladosti, kada je njegova porodica proterana iz rodne kuće i Vukovara, dok je on započinjao fudbalsku karijeru, a u negativnom kontekstu je govorio o nekadašnjem prijatelju Stipi Majiću.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Reditelj i producent Stipe Majić Pipe, koji za sebe tvrdi da je bio prijatelj porodice Mihajlović i uzor mladom Siniši sada kaže da je sada žrtva. Njega Siniša Mihajlović optužuje za proterivanje iz rodne kuće, kao i još neke incidente, poput pucanja u porodične fotografije.

- Dakle, ponavlja se priča, sa novim kvalifikacijama... Šokirao sam se. Mihajlović me je već jednom, pre par godina, optužio tom izmišljotinom da sam mu minirao kuću i pucao u fotografiju na kojoj je on sa bratom. To sam demantovao i u srpskim medijima. Nije mi se dalo tada da dublje ulazim u polemiku. Mislio sam da je ta priča gotova- rekao je hrvatski režiser.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Stipe Majić

On kaže da će Mihajlović morati da dokaže na sudu svoje tvrdnje.

- Tužiću ga za klevetu. Pojavile su se nove lažne optužbe- objašnjava Stipe Majić Pipe.

Njemu nije jasno ni zašto Mihajlović sada priča o svojim roditeljima kada govori o tim teškim trenucima.

 

- Ne znam što je sad upetljao svoje roditelje koji su me obožavali. Na neki način sam Mihi bio idol. Nisam ih ja isterao iz Vukovara nego on! To može da posvedoči Mihin brat Bogdan, koji se nalazio u kući kada je on nazvao i rekao "Slušaj me dobro, odmah se spakujte i napustite Vukovar. Naređujem ti". Moraću da potražim pravdu sudskim putem'- dodao je nekadašnji prijatelj Mihajlovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading