BRIDE OBRAZI: Roma PONIZILA Mihinu Bolonju, Atalanta RAZBILA Blekija i Vlahovića!

Autor:

Sport

13.12.2020

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Rome su petardirali Bolonju na domaćem terenu 5:1, Atalanta je takođe bila ubedljiva protiv Milenkovića i Vlahovića sa 3:0, dok je Napoli okrenuo Ssmpdoriju sa 2:1 u okviru italijanske Serije A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

"Vučica" je imala veoma ubedljivu predstavu protiv domaćina. Do petnaestog minuta je bilo već 3:0 za goste. Započelo je autogolom Polija u 5. minutu, Džeko je pet minuta kasnije povisio na 2:0 a u petnaestom pogađa i Pelegrini.

Kristante autogolom smanjuje na 3:1 u 24. minutu, ipak Veretu vraća na tri gola prednosti - Francuz je precizan u 35, minutu. Miktarijan postavlja konačan rezultat poluvremena, Roma vodi sa 5:1 u 44. minutu.


U nastavku smireniji tempo, Bolonja je mogla da smanji na 5:2, ali je ostala sa igračem manje pošto je Domingez dobio crveni karton.

"Ljubičasti" nastavljaju da tonu, gosti praktično nisu ni zapretili večeras u Bergamu.
RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ređale se su prilike Atalante, Zapata je pokušao. Na drugoj strani Fiorentina je pokušala preko Vlahovića što je i bila jedina prilika za goste večeras. Zapata nije stigao do gola, ali jeste do asistencije. Gosens koristi dodavanje Kolumbijca i donosi vođstvo domaćem timu tik pred odlazak na pauzu.

Već u 55. minutu bilo je 2:0. Malinovski pogađa iz slobodnog udarca.Toloi iz kornera postavlja konačnih 3:0, igrao se 63. minut.

Gosti iz Đenove dolaze do iznenandnog vođstva. Jankto je bio precizan u 20. minutu. Ipak Gatuzo sa dvostrukom izmenom na poluvremenu stiže do preokreta. Ušli su Lozano i Petanja, Meksikanac postiže gol za izjednačenje u 53. minutu dok korpulentni Italijan donosi preokret u 68, minutu na asistenciju Lozana.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading