Grci u Zagrebu: HOĆEMO U RUSIJU!

Autor:

Sport

08.11.2017

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativci Grčke doputovali su u Zagreb, gde ih u četvrtak čeka prva utakmica sa Hrvatskom u baražu za Svetsko prvenstvo.

RepublikaFoto: instagram.com/greeknational
Fudbaleri Grčke

- Ne smemo da ostavimo prostor hrvatskim igračima jer mogu biti jako opasni. Opasnost preti sa svih strana. Hrvatska ima opasne napadače i vezne fudbalere, opasna je i u skok igri jer ima nekoliko visokih igrača, a može biti nezgodna i u prekidu. Međutim, ima i svojih slabih strana - rekao je selektor Grčke Mihael Skibe po dolasku u Zagreb. 

Hrvatska će u četvrtak od 20.45 dočekati Grčku u prvoj utakmici baraža. 

Skibe je kazao da bi bilo odlično ako njegova ekipa da gol na stadionu Maksimir. 

- Nadamo se dobrom rezultatu, bilo bi lepo da damo gol u prvoj utakmici. Bilo bi lepo i nastupiti na Svetskom prvenstvu. Zbog toga smo svi dodatno motivisani - kazao je Skibe. 
 

RepublikaFoto: instagram.com/greeknational
Grci u Zagrebu

Hrvatski selektor Zlatko Dalić je u pripremama za utakmice protiv Grčke zvao belgijskog kolegu Roberta Martinesa i nekadašnjeg reprezentacije BiH Mehmeda Baždarevića, kako bi mu otkrili neke detalje igre rivala, a Skibe je kazao da on nije zvao nikoga. 


Reprezentativac Grčke Sokratis Papastatopulos rekao je da Hrvatska ima niz odličnih igrača, ali da svaka ekipa ima slabosti. 

- Presudiće to koja će ekipa imati dobar ili loš dan. Pred nama su dve teške utakmice, ali želimo plasman na Svetsko prvenstvo! - rekao je Papastatopulos. 

Revanš će se igrati u nedelju u Grčkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading