EKSKLUZIVNO ZA "REPUBLIKU"! Sredojević OTKRIO SVE o slučaju SILOVANJA konobarice!

Autor:

Sport

13.12.2020

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se posle medijskih natpisa.

Srpski strateg Milutin Sredojević

Sve su to jadne nameštaljke i gluposti! Ovim rečima je srpski trener Milutin Sredojević (51) odgovorio za Srpski telegraf na optužbe da je u Zambiji seksualn o uznemiravao konobaricu u kafiću, verbalno i dodirujući je za zadnjicu, a o čemu je naš list pisao u vikend broju. On je zbog ovoga navodno dobio otkaz na mestu selektora Zambije, ali nije želeo da potvrdi ni demantuje tu informaciju, kao ni da dublje ulazi u tu problematiku jer je "izrežirani proces tek počeo", a naredno ročište 25. fabruara.

- Evo me u Zambiji, gledam fudbal. Čoveče Božiji, to su sve jadne nameštaljke da sam nekog uznemiravao i silovao. Tim klevetama pokušavaju da uznemire moj tim. Ali neće im uspeti. Ne želim više da pričam o tome. Moj advokat je preuzeo slučaj i sve je sada u njegovim rukama - rekao nam je u Africi popularni Mićo koji je posle saslušanja pušten na slobodu uz kauciju od 542 evra.


Ovo nije prvi put da se Sredojeviću pakuje seks-afera. Prošle godine se u afričkim medijima pisalo da je pokušao da natera na seks čistačicu u hotelu u Johanesburgu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading