RASULO U VBA: Hrvat PRED OTKAZOM, menja ga SRBIN?!

Autor:

Sport

12.12.2020

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slaven Bilić još jednom je pokazao da je trener kome više leži Čempionšip nego Premijer liga, pa bi uskoro mogao da bude bivši trener VBA.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slaven Bilić nalazi se na izlaznim vratima VBA

Loša igra "Vrećića" nastavila se pod palicom Hrvata, pa su danas poraženi od Njukasla rezultatom 2:1, posle čega ostaju zacementirani na 19. mestu u Premijer ligi.

Bilića ovakva izdanja izgleda ne dotiču, pa je čak i pohvalio svoje igračke, dok za posao ne brine.

- Ne dobijam signale od kluba da žele da me otpuste. Ja svoj posao dobro radim, nije u tome problem, veću u rezultatima. Ipak, danas smo pokazali borbenost i to me raduje, uprkos još jednom lošem startu - objasnio je bivši trener Vest Hema i reprezentacije Hrvatske. 

Bilić je u engleskoj eliti već prokockao i previše prilika, ali neko ko je šansu dobio samo "na kašicicu" je Slaviša Jokanović, koji je uprkos trostrukom uvođenju ekipa u Premijer ligu, na klupi tih klubova ostao samo jedan jedini put, i to ne dugo.

Slaviša Jokanović ekspert je za osrtvski fudbal, pa se logično pominje kao zamena za Hrvata

Sada kada Ostrvom vlada fenomen srpskih trenera (Ivić dominira sa Votfordom, Paunović sa Redingom), Jokanović je odjednom "u trendu", pa VBA deluje kao idealno mesto za njegov sledeći fudbalski korak, osim ako misteriozno ne završi na klupi reprezentacije Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading