BORJAN POSLAO DIREKTNU PORUKU RIVALIMA: Radujte se zbog NAŠIH USPEHA!

Autor: informer.rs

Sport

12.12.2020

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdin kapiten Milan Borjan kaže da je svestan da neće svi u Srbiji navijati za crveno-bele uprkos tome što uspeh crveno-belih može da donese još jedno mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Borjan

Svestan je on rivaliteta i podeljenosti srpskog fudbalskog društva.

- Neki će navijati za nas, a neki verovatno neće. Škakljivo je to pitanje, šta god da kažem, neće biti dobro. Ima onih koji se raduju našim porazima, pa čak i po cenu da to škodi i njima direktno. Ne shvataju da im naši uspesi odgovaraju. Mi ćemo se svakako potruditi da ostvarimo što više pobeda i povučemo malo i ostale klubove- rekao je Borjan za Informer.

Zvezda je u poslednje četiri godine znatno popravila svoju poziciju na rang-listi UEFA, ali i nacionalni koeficijent.

- Svih ovih godina igrali smo za nas, ali i za Srbiju. Svaka pobeda koju smo ostvarili doprinela je i podizanju rejtinga srpskog fudbala. Mnogo mi je žao što i ostali klubovi iz Srbije ne uspevaju da se plasiraju u evropska takmičenja. Onda bi nam bilo lakše da zajedno sakupljamo bodove- kaže Borjan.

 

 

 

Iako Srbija mašta o dva mesta u Ligi šampiona, Zvezda bi trebalo da uradi nešto za šta će većina objektivnih ljubitelja fudbala reći da je nerealno – osmina finala Lige Evrope, a verovatno i četvrtfinale. Svako ko se bavi sportom veruje u uspeh, prosto mora, ali kapiten crveno-belih želi da ekipa ide korak po korak.

- Neće biti lako, bilo koga da izvučemo na žrebu, čeka nas težak posao. Ali, hajde da privedemo sezonu kraju, odmorimo se nekoliko dana, a onda lepo odradimo pripreme i uz nekoliko pojačanja napravimo tim koji će ravnopravno da se bori u nokaut fazi. Fudbal je zbog toga i zanimljiv jer je sve moguće- rekao je Borjan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading