(VIDEO) PALE SVE MASKE! Bruka Vidića i Koromana, iza sramnih NAPADA na FSS stoji Vuk Jeremić?

Autor:

Sport

11.12.2020

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je uzburkalo strasti u Srbiji.

Nemanja Vidić, Ognjen Koroman i Vuk Jeremić

Nemanja Vidić, bivši igrač Mančester junajteda, nedavno je izneo niz optužbi na račun Fudbalskog saveza Srbije, a njegovu inicijativu podržao je još jedan bivši reprezentativac Srbije Ognjen Koroman. Lider Narodne stranke Vuk Jeremić jasno je u svom "Instagram live" stao iza njihovog plana, uz obećanje da će im pružiti svesrdnu podršku.

Fudbalska javnost u Srbiji već neko vreme se pita ko stoji iza Vidića, a sudeći po rečima Jeremića izgleda da su upleteni i lideri opozicije.

Naime, Jeremiću su stizala pitanja pratilaca, dok im se on obraćao uživo, a jedno od njih poslao je Ognjen Koroman.

- Da li možete kao buduća vlast da iskorenite kriminal u fudbalu? - pitao je bivši igrač Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Koroman

- Odgovor je da. Svaka država, pa i naša, ukoliko odluči da se obračuna sa bilo kojom vrstom organizovanog kriminala, ona to može da uradi. Dokaz je kako je prošao Zemunski klan 2003. godine. A kriminal u fudbalu je jedan od najdestruktivnijih u celoj zemlji koji se grana u ostale sektore. On, zajedno sa huliganskim miljeom, stvara velike probleme i sa njim moramo da se obračunamo - poručio je Jeremić.

Koroman je na to uzvratio pitanjem da li podržava njegov aktivizam, kao "srpski Dritan".

- Kreni slobodno Ognjene, od mene ćeš imati punu podršku. To što ste krenuli ti i Nemanja Vidić je sjajno, samo nastavite i nemojte da odustanete. I ja sam došao naivno iz Amerike, a kada sam se vratio slušao sam o ubistvu gardista, proneverama itd. Vi ste počeli sa kritikama, biće napada, ali nemojte dozvoliti da vas to poremeti i obeshrabri - uzvratio je lider Narodne stranke.

Taj deo možete da pogledate u video klipu, od 14:50.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milan

11.12.2020 15:24

Lupate gluposti. Sad je je Jeremic sitra Djilas pa Obradovic. Kako Vas nije sremota? Pa i vrapci znaju ko je Kokezu tu postavio ,Krstaica pa redom.

vi ste DNO

11.12.2020 16:39

Можете Видића пољубити у дупе. Ви сте смеће од ткз. новина. Да не серете овако нико не би ни знао за ваше смеће! Шта Видић има са јеремићем и сличнима. Да му није јеремић дао неке паре или сендвич. Па Видић има више пара него што их је јеремић видео ако је био случајно у трезору НБС! Дакле, мој вам је савет да ваш папир поклоните сељацима да стављају под пилиће а ви из редакције чувајте овце и идите код ђиласа и јеремића можда и добијете неки сендвич!