(VIDEO) DŽABA NOVCI; Ovo je najefikasniji napad Evrope

Autor: I. V.

Sport

08.11.2017

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trio Fekir, Marijano, Depaj postigao 26 golova u dosadašnjem toku Lige 1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Memfis Depaj u duelu sa golmanom PSŽ-a

Ubitačni trio Liona Fekir - Marijano - Depaj ove sezone je postigao 26 golova, što je za dva gola više od onoga koliko je postigao trio Pari Sen Žermena Kavani - Nejmar - Mbape, ali ubojitije i od navale Mančester Sitija (Aguero - Žesus - Sterling: 22 gola), odnosno Juventusa (Dibala - Iguain - Kvadrado: 21 gol).

Lion je najefikasniji tim Lige 1 sa 32 postignuta gola, a trjka iz navale postigla je 81,25 posto golova svog tima. Posle njih najviše golova (ukupno tri) dao je Bertrand Traore.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nabi Fekir je jedna od udarnih igli Liona

U Barseloni je na visini zadatka samo Lionel Mesi, koji je postigao 12 golova, a Paulinjoi Suarez postigli po tri i oni su drugi strelci tima. U Realu iz Madrida najbolji strelci su Isko i Asensio sa po četiri gola. Kristijano Ronaldo je na samo sedam utakmica u Primeri postigao jedan gol.

Zakazao je čak i Bajernov napad. Levandovski je postigao 11, Roben tri, a Hames Rodrigez i Korentan Toliso po dva gola u Bundesligi.  Ofanzivci Borusije iz Dortmunda Pjer-Emerik Obamejan, Maksimilijan Filip i Andrej Jarmolenko dali ukupno 17 prvenstvenih golova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Diaz igra fantastično u dresu Liona

Za ekipu sa Napolija Mertens, Kaljehon i Insinje postigli su čak 18 golova.

Napadački trio Mančester junajteda Lukaku, Rašford i Marsijal zajedno je postigao 14 golova, a Liverpulov Salah, Mane i Firmino jedan manje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading