Sadik REŠETA u Španiji, Partizan trlja ruke: Golovi bivše zvezde crno-belih PARTIZANU DONOSE ČITAVO BOGATSVO!

Autor: Zoran Ivković, Telegraf

Sport

10.12.2020

17:07 >> 17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivica Iliev, čovek koji je najzaslužniji za dolazak Nigerijca u Humsku, ističe u razgovoru za "Telegraf" da ga ovakve njegove partije u Almeriji ne iznenađuju i siguran je da će one biti još bolje.

RepublikaFoto: Starsport
Crno-beli bogatiji iz gola u gol Umara Sadika...

Golgeterska serija Umara Sadika u španskoj Almeriji se nastavlja, a kako Nigerijac iz kola u kolo Sekunde igra sve bolje i sve je efikasniji, tako u Partizanu zadovoljno trljaju ruke, jer im se u perspektivi od bivšeg napadača smeši veliki novac.

Bilo da se Almerija plasira u Primeru ili, pak, fudbaler pre toga bude prodat – potpuno je svejedno, jer crno-beli imaju zagarantovanu zaradu.

Sadik je trenutno na koti od pet golova (odigrao 14 mečeva), uz to je upisao tri asistencije, a nad njim su napravljena i četiri jedanaesterca, koja su direktno krojila rezultate pomenutog kluba.

RepublikaFoto: Starsport
Sadik do sada u Segundi ima pet postignutih pogodaka

Sve to takođe može da se odrazi na bankovni račun kluba iz Humske, jer su Španci u obavezi da isplate i bonuse vezane za učinak i broj odigranih mečeva, koji takođe nisu mali, a važe sve vreme trajanja ugovora.

Ulazak Almerije u Primeru i 20 golova Sadika prvi su uslov, a stvari nadalje izgledaju ovako.

Partizan je od Sadika već inkasirao 5.000.000 evra, a do narednog leta izvesno je, ako Almerija nastavi u istom ritmu i domogne se Primere, da će zaraditi još 4.000.000 evra.

 

 

 

Od toga 3.000.000 kao bonus za plasman u elitni rang takmičenja (trenutno su treći na tabeli, sa bodom zaostatka u odnosu na drugog i tri u odnosu na prvoplasirani tim) i još milion evra kao nagradu sa Sadikov učinak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading