DUPLI MOTIV, ALI I STRAH: Iz prve ruke, u Slovanu STREPE od OVOG igrača Zvezde!

Autor:

Sport

10.12.2020

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli zatvaraju briljantnu evropsku jesen.

RepublikaFoto: Starsport
Foto: Ilustracije

Fudbaleri Crvene zvezde od 21 čas gostuju Slovanu u Liberecu u meču 6. kola grupe L Lige Evrope, a fudbaler Teplica Vukadin Vukadinović u razgovoru za "Maxbetsport" otkriva planove Čeha. Naime, on je istakao da se u Slovanu naročito pribojavaju ofanzivnog veziste Gejlora Kange, koga dobro pamte dok je branio boje praške Sparte, a imaju i dodatan motiv u vidu finansijskog stimulansa.

– Posle problema sa koronavirusom i odsutvom čak 15 igraca, kada su gostovali Hofenhajmu, usledilo je kompletiranje tima, pa se ovde sale da više ne moraju da plaćaju testove. Igrali smo nedavno i uspeli su da nas pobede, po malo i srećno. Mi smo surovo kažnjeni za promašeni jedanesterac – kaže Vukadinović.

Dve evropske pobedu su uspeh za Slovan.

– Oni ne mogu često da uživaju u Evropi. Sa šest bodova doneli su klubu dobar novac, za mir u narednih šest meseci. Kriza sa finansijama je svuda, tako da će veoma motivisano da izađu na megdan Zvezdi.

Čelnik tima iz Libereca rešio je da premira igrače za nove evropske poene.

– Imaće dobre premije za bod ili eventualnu pobedu, a to sigurno pojačava želju i motiv igrača. Tako je ovde u većini ekipa, pošto primanja nisu na visokom nivou, ako izuzmemo Slaviju i Spartu iz Praga. Ipak, po meni Zvezda je bolji tim.

RepublikaFoto: Starsport
Kanga na meču sa Gentom

Postoji respekt prema srpskom šampionu.

– Neće oni napasti Zvezdu. Takav im je stil, već će da traže šansu iz kontre. Zvezdina prednost su prekid i sjajni golman Borjan. Plaše se Kange, koga dobro poznaju i pokušaćee da ga zaustave. Smatram da Falćineli može da bude adut – poručio je Vukadinović

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading