PORTUGALAC ŠMEKERSKI GOVORIO O ARGENTINCU: Nikada nisam gledao kao rivala, uvek smo se slagali, to će vam i Leo reći!

Autor:

Sport

10.12.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juventus je pobedio Barselonu sa ubedljivih 3:0 i izborio prvo mesto na tabeli G grupe. Ovu utakmicu obeležio je međusobni duel najvećih rivala Kristijana Ronalda (35) i Lionela Mesija (33) posle dve i po godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mesi i Ronaldo

Portugalac je bio jedan od heroja meča jer je dao dva gola, a odmah nakon susreta govorio je o odnosu sa Argentincem kojem je Bufon odbranio sve moguće šuteve.

- Iskreno da vam kažem, bili smo prošlih 12-13 godina zajedno na dodeli nagrada i mogu reći da ga nisam nikada gledao kao rivala, to je sve prenapumpavanje medija. Uvek smo se perfektno slagali i, ako pitate Lea, on će vam reći isto što i ja - rekao je Kristijano Ronaldo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano je u pobedi od 3:0 sinoć bio heroj

Nakon priče o svom najvećem protivniku u karijeri Portugalac je prokomentarisao i trijumf u Kataloniji.

- Pobeda protiv tima kao što je Barselona prava je stvar za Juventus u ovom momentu pošto se gostovanje i ovakav rezultat smatrao nemogućom misijom - istakao je najbolji igrač šampiona Italije.

Posle susreta na Nou kampu koji je bio njihovo 36. odmeravanje snaga, Lionel Mesi ima 16 pobeda, a Kristijano Ronaldo 11, uz devet remija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo i Leo Mesi

Ipak, Argentinac je i pored dva pogotka Portugalca zadržao vođstvo i u toj kategoriji jer ima 22, dok je njegov rival na jednom manje golu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading