SKANDAL NAD SKANDALIMA: Otkriven TAČAN RAZLOG prekida meča u Parizu, oglasila se UEFA!

Autor:

Sport

08.12.2020

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđen skandal je pogodio Ligu šampiona, pa je meč Pari Sen Žermena i Bašakšehira prekinut!

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Sudija koji je izgovorio reč koja se ne oprašta

Četvrti sudije Sebastijan Koltesku je po navodima fudbalera i stručnog štaba Bašakšehira vređao pomoćnog trenera tima iz Istanbula Pjera Veboa. 

Nekadašnji napadač reprezentacije Kameruna je isključen zbog prepirke sa sudijom, a kada je Rumun Koltesku pozvao prvog arbitra meča iskoristio je reč "crnac".

To je među prvima razgnevilo nekadašnjeg napadača Čelsija, a sada najboljeg igrača Bašakšehira koji je odmah reagovao. Demba Ba je dotrčao do pomoćnog sudije i odmah se obračunao sa njim. 

- Nikada ne kažem "ovaj belac", uvek kažeš "ovaj dečko", zato kada spominješ... Slušaj me! Zašto kada spominješ crnca zašto moraš da kažeš "ovaj crnac"- rekao je Ba u raspravi sa sudijom. 

Fudbaleri Bašakšehira su potom napustili teren, a odmah je reagovala i UEFA! 

- Posle incidenta u koji je bio upleten četvrti sudija meč je privremeno suspendovan. Posle konsultacije sa oba tima odlučeno je da se meč ponovo počne sa drugim četvrtim sudijom. UEFA će detaljno ispitati slučaj i oglasiti se o njemu- navodi se u saopštenju UEFA. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading