KORONA NE NAPUŠTA HUMSKU: Nova DVA POZITIVNA u Partizanu?

Autor: kurir.rs

Sport

08.12.2020

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon vesti koja je obradovala sve "Grobare" da su se Filip Holender i Vladimir Stojković vratili treninzima, pojavila se nova informacija koja je zabrinula najvernije pristalice crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

Kako nezvanično saznaje "Kurir" dva fudbalera iz Humske osetila su simptome virusa korone i danas nisu trenirali sa ekipom.

Reč je o Sejdubi Sumi i Aleksandru Miljkoviću koji su iz preventivnih razloga ostali kod svojih domova. Testiranje će biti obavljeno u najkraćem mogućem roku.

 

Takođe, Filip Holender, a verovatno i Suma i Miljković, koronavirusom zarazili su se još u Bačkoj Topoli na meču sa ekipom TSC-a. Par dana nakon tog okršaja reprezentativac Mađarske osetio je simptome, a par sati kasnije dobio je i pozitivan test. Srećom, sve je prošlo kako treba i Holender je posle negativnog testa i medicinskih pregleda dobio potvrdu da se vratim treninzima. Još uvek ne trenira sa ekipom, radi individualno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading