Jang Bojs u problemu pred gostovanje Partizanu!

Autor:

Sport

08.11.2017

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Jang Bojsa će odlučujući duel Lige Evrope protiv Partizana igrati bez jednog od ponajboljih igrača iz sastava Žan-Pjer Ensamea.

RepublikaFoto: youtube.com/Football Score
Napadač Jang bojsa neizvestan za duel protiv Partizana

Ensame je doživeo neugodnu povredu ligamenata na derbi susretu švajcarskog šampionata protiv Bazela.

Pregledima je utvrđeno da je Kamerunac dobro prošao i da ligamenti i meniskus nisu oštećeni, ali da će i pored toga morati na pauzu zbog povrede kolena.

Napadač Jang bojsa tako neće moći da nastupi za Kamerun u poslednje dve utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a mnogo važnije je hoće li biti spreman da zaigra protiv Partizana.

Utakmica petog kola grupne faze Lige Evrope između Partizana i Jang bojsa igra se 23. novembra i verovatno je da će Ensame biti spreman, mada šanse da propusti taj duel takođe nisu male, pošto nije ostalo još puno vremena do susreta u Humskoj.

Podsetimo, Partizan će u slučaju pobede nad Jang Bojsom obezbediti prolaz u narednu fazu, pošto trenutno crno-beli imaju dva boda više od švajcarskog vicešampiona na tabeli grupe B Lige Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading