Reprezentativac ŠOKIRAO PRIZNANJEM: Sa DEVET GODINA sam ŠVERCOVAO KOKAIN!

Autor:

Sport

07.12.2020

17:20 >> 17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Život piše romane, ali oni nažalost mnogo češće bivaju tragični nego komični.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džetro Viljems imao je veoma teško detinjstvo

Takav je bio početak priče Džetra Viljemsa, holandskog fubalera koji je, kako je sam priznao, švercovao kokain sa samo devet godina!

On je poreklom sa Kurasaa, a upravo je odatle kao dečačić švercovao kokain u Holandiju.

Zvuči gotovo neverovatno, ali to je po njegovim rečima, bio jedini način da porodica zaradi i preživi.

Pobegli su sa Kurasaa, ali u Roterdamu njegovi roditelji nisu mogli da spoje kraj sa krajem, pa su morali da švercuju drogu kako bi prehranili porodicu.

- U određenom trenutku smo ostali bez novca. Čak kada je bilo posla, nije ostajalo previše novca za porodicu. Tada su moji roditelji odlučili da švercujemo drogu - počeo je Džetro.

Već sa devet godina na njega je pao težak teret. Nakon što roditelji nisu uspeli iz prvih nekoliko pokušaja, posao je prebačen na dečaka kog carinici neće pretresati.

- Tada sam se žrtvovao. Moji roditelji su razgovarali o tome sa mnom, jer sam bio ludo dete. Ako to moram da uradim za porodicu, uradiću, tako sam shvatio. Zalepili su mi kokain oko nogu. Izgledao sam veoma čudno, ali nisu obraćali pažnju na mene jer sam dete - dodao je povremeni reprezentativac Holandije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Viljems u dresu Holandije

Za kraj, najmlađi fudbaler koji je ikada nastupio na Evropskom prvenstvu je istakao i da je celog života želeo da mu se takvo iskustvo ne ponovi.

- Krenulo nam je na bolje kasnije, roditelji su našli posao. Rekao sam im da sve što planiraju za mene daju mojoj sestri. Meni je bio dovoljan fudbal, lopta je spasila moj život - zaključio je levi bek.

 

 

 

Džetro je u karijeri nosio dres Sparte iz Roterdama, PSV Ajndhovena, Ajntrahta iz Frankufrta i Njukasla, u kom je proveo na pozajmici prethodnu sezonu. Za seniorsku reprezentaciju Holandije je upisao 22 nastupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading