BAJERNU ĆE BITI TEŠKO: Leverkuzen razbio Šalke i najavio borbu za šampionskom titulom!

Autor:

Sport

06.12.2020

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bajer Leverkuzena ubedljivo su savladali Šalke u Gelzernkirhenu sa 3:0 u ovkiru 10. kola Bundeslige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa jednog od mečeva Bajerna i Leverkuzena

"Farmaceuti" su lako došli do bodova, bio im je to šesti trijumf ove sezone i sada su drugi sa bodom manje od prvaka Nemačke.

Još jednom se pokazalo da je tim trenera Pitera Boša opasan posle prekida, tako su stigli do prva dva gola i na ovom gostovanju. U desetom minutu posle kornera sa leve strane, Malik Tio je u padu zahvatio loptu ramenom, možda i pod faulom, i zatresao sopstvenu mrežu. Sudije se nisu oglasile pa je Bajer tako poveo.

Još dva gola, "farmaceuti" su postigli u nastavku, ali je i Šalke imao svoju šansu. Nije je iskoristio Stiven Skzibski, koji je u 72. minutu bio neuspešan izvođač jedanaesterca. Pet minuta pre toga, Šalke je duplirao prednost odličnim udarcem Julijana Baumgartlingera. Konačno, treći gol postignut je u 78. minutu. Bila je to odlična akcija gostujuće ekipe, Amiri je uposlio Patrika Šika kojem nije bilo teško da zatrese mrežu za konačnih 0:3.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading