MIHINA BOLONJA NEMOĆNA: Lagana trojka Intera - Hakimi i Lukaku pogađali!

Autor:

Sport

05.12.2020

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Intera su savladali Bolonju sa 3:1 u utakmici 10. kola italijanske Serije A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Inter

Inter je poveo golom već u 16. minutu utakmice, kada je strelac bio belgijski napadač, Romelu Lukaku.

Za drugi gol u mreži Bolonje moralo je da se čeka dobrih pola sata, a tada je Ašraf Hakimi pobegao kompletnoj odbrani Bolonje, iskoristio sjajno dodavanje Marcela Brozovića i pogodio za 2:0.

Sa prednošću od 2:0 i velikim zalogom za nova tri boda, Inter je otišao na "veliki odmor", a po povratku na teren, Bolonja je zaigrala mnogo bolje.

Emanuel Vinjato u 67. minutu postiže pogodak za 2:1. On je loptu prosto "zakucao" u gol Intera iz neposredne blizine, posle sjajne akcije i nekako nespretne reakcije njegovih saigrača.

 

Gajili su gosti nadu da će moći da iznenade veliki Inter, ali je ta nada trajala samo tri minuta, tačnije, toliko im je Ašraf Hakimi dozvolio da se raduju.

On je svoj drugi pogodak postigao posle sjajne kontre i asistencije Artura Vidala, kada je oštrim šutem po zemlji pogodio "malu mrežu" i doneo prednost i pobedu Interu od 3:1.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading