STANOJE SAMOKRITIČAN: Nismo zaslužili da pobedimo

Autor:

Sport

05.12.2020

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević sportski je priznao da njegov tim nije zaslužio pobedu u derbiju 17. kola Superlige Srbije protiv Čukaričkog.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević

Crno-beli su posle prilično blede partije došli do trijumfa u 86. minutu golom mladog Nikole Štulića.

- Da je bilo 0:0, tako je trebalo da bude, to bi bilo zasluženo. Ali dali smo gol. Teško je bilo u drugom poluvremenu uz vetar, kao što je njima bilo teško u prvom. Prezadovoljan sam. Imamo određenih problema. Drago mi je da je Štulić dao gol, nagovestio je nešto. Moram da budem zadovoljan. Možda nismo zaslužili da pobedimo, ali mislim da smo dobro igrali i pokazali karakter - rekao je Stanojević za TV "ArenaSport" posle meča.

Trener Čukaričkog Dušan Đorđević čestitao je svom kolegi i prijatelju na takvom stavu.

- Svaka Saletu na iskrenosti. Mi smo imali u drugom poluvremenu par situacija u kojima smo mogli da ugrozimo i da damo gol. Nismo ih iskoristili i desio se bljesak igrača kao što je Suma. Prelomio je i odlučio pobednika ove utakmice. Nama ostaje da žalimo što nismo dali gol i za bodom, da makar nismo primili gol - poručio je Đorđević.

RepublikaFoto: Starsport
Sejduba Suma

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading