POKRALI GA, PA POLUDEO: Žestoke pretnje Marija Balotelija!

Autor:

Sport

05.12.2020

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mario Baloteli, bivši fudbaler Liverpula, Mančester sitija i Intera, poslao je jasnu poruku lopovima koji su mu oštetili auto.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mario Baloteli

Italijanski fudbaler po raskidu ugovora sa Brešom ne može da nađe novi klub, ali je i dalje nastavio da živi u tom italijanskom gradu.

Bez obzira na sve, nevolje ga i dalje ne zaobilaze, a sada je nekom zasmetao njegov automobil, koji je polupan na više mesta. Otuda je Baloteli preko Instagrama rešio da se obrati nepoznatim počiniocima i zapreti im.

- Znam da ti, ko god da si, bićeš svestan ove moje poruke... Reći ću ti, moli se, i to moli se žestoko da te nikad ne pronađem i saznam ko si, pošto ću se pobrinuti da zakonski budeš gonjen, jer mi drugo ništa ne preostaje. Ti kukavičko đubre - poručio je Baloteli.

Baloteli je na meti nekoliko klubova, a najviše šansi ima da ode u Južnu Ameriku. Veruje se da je za njega zainteresovana Vasko da Gama u Brazilu. Pričalo se da bi mogao i nazad u Englesku, pošto je ekipa Barnslija, koja igra u Čempionšipu, takođe zainteresovana da ga angažuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading