ZIDAN OBAVIO TELEFONSKI RAZGOVOR: Jović SIJA od sreće, Real pred najvećim ZIMSKIM DOGOVOROM!

Autor:

Sport

05.12.2020

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike promene u prestonici Španije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Menadžer Real Madrida Zinedin Zidan

Zadivio je fudbalsku Evropu svojim igrama ove jeseni. Oko mađarskog reprezentativca Dominika Soboslaja još letos su se otimali velikani poput Milana i Arsenala, činilo se da je na pragu Lajpciga, a onda se desio veleobrt!

Kako prenosi nemački "Blid", menadžer Real Madrida Zinedin Zidan kontaktirao je putem telefona Mađara i predočio mu da ga želi na stadionu "Santijago Bernabeu" već u januaru.

Soboslaj bi trebalo da pojača konkurenciju u vezi Madriđana, a Francuz je oduševljen činjenicom da može da pokriva više pozicija na sredini terena. U Salcburgu ove godine pretežno igra po levoj strani, ali pokrivao je i mesto u srcu veze, kao i ofanzivnog veznog.

Soboslaj ima tek 20 godina, a ove sezone je pored osam pogodaka upisao i devet asistencija. Ukoliko se dogovori sa "galaktikosima", to bi mogla da bude odlična vest i za srpskog centarfora Luku Jovića pošto bi imao još jednog vrsnog "pakera" u timu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading