OVOGA PUTA NEĆU IZGORETI! Partizanovo DETE se VRAĆA u Humsku!

Autor:

Sport

05.12.2020

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i izneo svoja očekivanja.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši as Partizana Marko Janković u duelu sa Veljkom Birmančevićem

Fudbaler Čukaričkog Veljko Birmančević, momak koji je ponikao u Partizanu, smtra subotnji okršaj dva tima derbijem kola u Superligi Srbije, a poručuje da ne oseća nikakve dodatne emocije pred povratak u Humsku.

- Cilj nam je da ostvarimo što bolji rezultat. Partizan i Zvezda na svojim stadionima igraju najbolji fudbal i teško ih je pobediti u gostima. Želimo da izborimo plasnam u Evropu i iz tog ugla veoma je bitno kako ćemo odigrati preostale tri utakmice u ovoj godini. Daćemo sve od sebe da zadržimo četvrto mesto pred prolećni deo sezone - rekao je Birmančević za "Mocartsport".

RepublikaFoto: fkcukaricki.com
Veljko Birmančević

On je govorio i o svom motivu protiv "parnog valjka".

- Lično, utakmicu protiv Partizana gledam kao svaku drugu, nemam poseban motiv. Nisam više mlad igrač da izgorim od prevelike želje. Iako sam u Partizanu proveo devet godina, igraću kao protiv svakog drugog rivala. Naravno, voleo bih da pobedimo i tako nastavimo sa dobrim rezultatima u prvenstvu - dodao je Veljko Birmančević.

Meč Partizan - Čukarički na programu je od 16 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading