"DELIJE" SLAVE, "GROBARI" ĆE POBESNETI: Zvezdi već DODELILI titulu?

Autor:

Sport

05.12.2020

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je izazvalo buru na internetu.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa "večitog" derbija u Humskoj, Partizan - Crvena zvezda 1:1

Fenomenalnu jesen ima FK Crvena zvezda, a priznanja stižu sa svih strana. Ovoga puta, portak "Fudbal365" je ajtueknog srpskog prvaka svrstao u odabrani krug timova koji su još uvek neporaženi u domaćim prvenstvima, uz prognozu da će titula prvaka Srbije "najverovatnije" ostati u Ljutice Bogdana.

Četa trenera Dejana Stankovića je u društvu sa Milanom (prvi u Seriji A), Juventusom (četvrti u Seriji A), Atletiko Madridom (drugi u La Ligi), Bajerom iz Leverkuzena (treći u Bundesligi), Volfsburgom (peti u Bundesligi), Sportingom (prvi u Primeiri), Fejenordom (četvrti u Erediviziji), AZ Alkmarom (sedi u Erediviziji), Alanjom (prva u Superligi Turske), Rendžersom (prvi u Premijeršipu), Šahtjorom (2. u Premijer ligi Ukrajine), Olimpijakos (prvi u Superligi Grčke) i PAOK-om (treći u Superligi Grčke)

– Počela je sezonu s tri uzastopne pobede od 3:0 i od prvog kola je na čelu tabele. S trenutno devet bodova više od Partizana čini se da će tu i da ostane - stoji u objavi sajta "Fudbal365" o Crvenoj zvezdi.

Podsetimo, pored sjajnih rezultata u šampionatu, naš najtrofejniji klub je obezbedio plasman u 1/16 finala Lige Evrope kolo pre kraja grupne faze takmičenja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading