ŽOZE BEZ DLAKE NA JEZIKU: Murinjo isprozivao kolege iz Premijer lige pred derbi sa Arsenalom!

Autor:

Sport

04.12.2020

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žoze Murinjo je pred veliki derbi Severnog Londona sa Arsenalom u svom stilu razgovarao sa predstavnicima medija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Totenhem u nedelju 6. decembra očekuje derbi sa Arsenalom i očekuje se da će na stadion "pevaca" biti pušteno do 2.000 gledalaca. Portugalac je rekao da želi da oni budu "aktivni učesnici" utakmice, a ne samo nemi posmatrači dešavanja na terenu.

- Kakva će biti atmosfera? Zavisi od navijača, njihovog profila, kako će oni videti tu utakmicu... Pitanje je da li žele da dođu na najlepši stadion u Engleskoj i uživaju u tome? Ili žele da dođu i igraju utakmicu sa nama? Ako žele da uživaju u stadionu i strasti prema fudbalu, nema velike razlike. Ukoliko žele da 'igraju', nose dres Totenhema, to može da nam da malo više motivacije i zadovoljstva, svakako - rekao je Murinjo.

Marselo Bjelsa i Stiv Brus su menadžeri koji su izrazili nezadovoljstvo što publika ne može na sve stadione, jer je poznato da klubovi koji su u Zoni 3 mera o zaštiti od koronavirusa, i dalje ne mogu da puste navijače na tribine.

- Mogu da razumem njihovu poziciju, ali situacija je teška za sve nas. Moramo sve to da prihvatimo za dobro fudbala i ljudi oko nas. Po meni, ovo moramo da prihvatimo i da se prilagodimo - dodao je Murinjo.

Portugalac je nezadovoljan što četiri kluba i dalje nisu odigrali svoje zaostale mečeve. U pitanju su dva kluba iz Mančestera, Aston Vila u Barnli.

- To je teško prihvatiti. Nemam pojma kada će odifrati te mečeve, to bi u svakoj drugoj zemlji bilo nemoguće. Trebalo bi da ih odigraju bar pre polovine sezone, dakle 19. kola. Teško je ovo prihvatiti jer može da utiče na regularnost takmičenja. Tražio sam odgovor na to i nisam ga dobio. Mi smo igrali četiri utakmice jedne nedelje i niko nije plakao zbog toga. Pitam kolege, kad će igrati te mečeve - zaključio je Murinjo.

Totenhem je posle deset kola prvi na tabeli Premijer lige sa 21 bodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading