IMA VELIKE ZDRAVSTVENE PROBLEME: Katai uz pomoć Dekija odlazi na analize u Italiju!

Autor:

Sport

05.12.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Katai (29) ima zdravstveni problem nepoznatog uzroka, o čemu je Srpski telegraf ekskluzivno pisao, zbog čega je planirao da ode na temeljne analize u Nemačku ili Englesku, ali ga je u tome sprečila korona.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Katai

Prema našim saznanjima, krilni fudbaler Crvene zvezde nije van konkurencije za tim zbog povrede primicača, kako glasi zvanična verzija, već ima druge poteškoće kojima ne može da nađe uzrok, pa se gotovo već bio spakovao, a onda su se promenili planovi zbog pandemije.

- U zemlje Evropske unije, pa i Nemačku i Veliku Britaniju, ne može da se uđe zbog koronavirusa bez anamneze i prateće dokumentacije, a Aleksandar je upravo hteo da ode u inostranstvo da bi mu se uspostavila dijagnoza. Zbog toga je odložio put i traži drugo rešenje. Najizglednije je da pokuša da ode u Italiju, a tu bi mogao da mu pomogne trener Dejan Stanković jer u toj zemlji ima o poznanika. Samo uz nečiju pomoć bi moglo da mu se progleda kroz prste i dozvoli da ode na ispitivanja, a da pre toga nema neki papir od lekara - otkriva za Srpski telegraf izvor dobro upućen u dešavanja u Zvezdi, a u vezi sa iskusnim prvotimcem.

Naime, Aleksandar je konstantno umoran i leukociti su mu veoma loši, a odradio je tri analize krvi u Beogradu, gde su rezultati svake bili sve gori i gori. Koliko Katai nema snage, moglo se videti 12. novembra, u duelu Srbije i Škotske u baražu za odlazak na Evropsko prvenstvo, kada je u igru ušao u 70. minutu, ali je jedva izdržao regularni tok i produžetke iako je poprilično sigurno izveo penal.

To mu je bio poslednji meč, dok je za Zvezdu poslednji put nastupio 8. novembra protiv Inđije (3:2). Pre toga, momak iz Srbobrana je ove sezone za crveno-bele u svim takmičenjima upisao 19 nastupa uz deset pogodaka i pet asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading