RADE BOGDANOVIĆ OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE: Naši fudbaleri orgijali sa starletama u kampu!

Autor:

Sport

05.12.2020

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naši reprezentativci su orgijali na pripremama u Kovilovu, otkrio je nekadašnji fudbaler Rade Bogdanović (50).

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Rade Bogdanović

On se ove teme dotakao govoreći o skandalu u koji je upao kapiten Rusije Artjom Dzjuba, a čiji video-snimak masturbacije ga je koštao mesta u nacionalnom timu.

Međutim, Bogdanović je dodao da su se slični incidenti svojevremeno dešavali i u našoj reprezentaciji.

- Glupost je šta sve današnji sportisti rade. To što je Dzjuba uradio je trenutak nekog zadovoljstva, meni je to besmisleno. S druge strane, u Kovilovu su naši fudbaleri dolazili sa starletama u pet i šest ujutro posle noćnog izlaska. Jedan igrač na kom je zasnivana igra u reprezentaciji, bez razloga, u Kovilovo je u pola šest došao sa čak dve devojke. Malo mu jedna. Neko mu verovatno rekao da su te trojke aktuelne i da je to lepo. Šta radi selektor, dao mu slobodan dan na doručku da se ne priča. Zato, da smo mi imali stav kao Ruska Federacija, ne bismo mogli da odigramo nijednu kvalifikacionu utakmicu - otkrio je šokantne podatke Bogdanović, gostujući u emisiji na Balkan info.

On nije želeo da otkrije o kome se radi, kao ni da li se to desilo na okupljanju na kojem je bio, što sužava krug, ili je govorio generalno. Naime, Rade Bogdanović je upisao sva tri nastupa za Jugoslaviju pod selektorom Slobodanom Santračom tokom učešća na Koreja kupu u junu 1997, gde je dao i dva gola protiv Gane. Tada su igrali uglavnom manje zvučna imena, dok su potom "plavi" u najjačem sastavu otišli na Mundijal 1998. u Francuskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading