RAT NA OSTRVU: Klop udario na legendu Junajteda!

Autor:

Sport

04.12.2020

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jirgen Klop je nastavio svoju prepirku sa Gerijem Nevilom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Nevil je nedavno ošto zamerio Klopu da izjavama poput one posle meča sa Brajtonom, kada se žalio na raspored, želi da skrene pažnju i pokuša svojim igračima da obezbedi bolje vreme za utakmice, kao što je nekad radio i Aleks Ferguson.

Klop je uoči nedeljne utakmice na "Enfildu" sa Vulverhemptonom odgovorio na Nevilove optužbe.

- Čuo sam šta je Nevil rekao, razumem, ali ne mogu tačno da ga citiram, mada moram da kažem da se ovde ne radi o Liverpulu. Šta god da misli to je verovatno odraz onog što bi on radio i kako bi se on nosio sa situacijom. Ipak, ne bi trebalo da misli da sam ja kao on, ja ovde govorim o svim igračima, ne samo mojim iz Liverpula. On je rekao da su tri zamene dovoljne. Ostalo je tako jer se za to nije glasalo u četvrtak, to ne znači da je problem rešen - kaže Klop.

On se zalaže da se klubovima pomogne i dozvoli pet zamena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Geri Nevil

- Nije stvar u Liverpulu, ja nemam u ovom momentu ni pet zamena koje bih izvršio. Mogu da pozovem igrače iz mladog tima da bih popunio rupe i to je u redu, to je naš problem i nema veze sa opštim problemon, ali radi se igračima, o menadžmentu i ništa više. I fudbal je kao i sve drugo u problemu zbog ove kovid situacije, treba raditi najbolje što se može i ne možemo da ignorišemo činjenicu da nije dozvoljeno da imamo pet izmena smo zato što neko smatra da je to prednost za neke. Nije prednost i to ću stalno ponavljati - zaključio je Klop.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading