MATEUS PROGOVORIO O NEPRISTOJNOJ PONUDI: U torbi je bio milion, tri puta više nego što sam zarađivao u Bajernu...

Autor:

Sport

04.12.2020

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni nemački fudbaler i bivši trener Partizana Lotar Mateus prisetio se jedne zanimljive situacije čiji je akter bio nedavno preminuli Dijego Armando Maradona.

RepublikaFoto: Starsport
Lotar Mateus

On je dao intervju za "Bild" u kom je objasnio da je svojevremeno lično Dijego Armando Maradona poslao delegaciju po njega u Minhen.

BIlo je to neposredno posle Svetskog prvenstva 1986. godina koje je Argentina osvojila predvođena Maradonom.

Mateus je tada bio član Bajerna i velika želja Maradone i Napolija.

- Dijego je u Nemačku poslao delegaciju iz Napulja u Minhen. Bili smo u jednom restoranu koji je inače bio zatvoren subotom, ali je otvoren samo zbog našeg sastanka. Kada sam se vratio iz Kelna u 21 čas, mene i mog agenta je čekala torba puna novca- priča Mateus i nastavlja:

 

 

 

- Menadžeri iz Napulja su mi poslali Dijegove pozdrave. U aktovci je bilo milion maraka, tri puta više nego što sam zarađivao u Bajernu. Tražili su da potpišem za Napoli. Odbio sam, ali mi je Dijegov gest bio jako važan- prisetio se Nemac.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dijego Armando Maradona

Sledeće sezone Napoli je osvojio prvi "Skudeto" u istoriji, a Mateus je 1990. godine konačno stigao u Seriju A. Ali ne u Napoli, već Inter, sa kojim je postao šampion Italije 1990. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Duvajga

04.12.2020 19:44

A zvezda plati Mihajlovića Vojvodini milion...