Trener Hofenhajma ZADOVOLJAN PRIKAZANIM protiv Zvezde, Hofenhajm slavi ISTORIJSKI USPEH

Autor:

Sport

03.12.2020

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hofenhajm je bodom protiv Zvezde obezbedio prvo mesto u grupi L, pa je njihov trener Sebastijan Henes dosta zadovoljan zbog toga.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda - FK Hofenhajm

Nemački stručnjak i njegov tim nisu pokazali bog zna šta protiv šampiona Srbije, ali tih 0:0 znači da u grupnoj fazi nisu primili nijedan gol, što jeste impresivno.

- Držali smo pritisak dalje od našeg gola u prvom poluvremenu, ali nismo mogli da stvorimo prilike. Nismo bili precizni i skoncentrisani, ali se to poboljšalo u drugom poluvremenu, tako da sam zadovoljan - rekao je Henes o utakmici, a potom je govorio i o prvom mestu u grupi.

- Nije bitno kako smo odigrali ako smo svejedno prvi u grupi. To je bio cilj, i upravo smo to i ostvarili - kratko se nadovezao Nemac.

Kapiten Bundesligaša Oliver Bauman bio je znatno entuzijastičniji.

- Ovo je istorijski uspeh! Svima nam je veoma drago što smo uspeli, sada imamo još više samopouzdanja pred nastavak sezone, ali nas već u ponedeljak zovu obaveze protiv Augsburga, tako da nema vremena za slavlje - istakao je iskusni golman.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading