"DELIJE", RADUJTE SE! Nezapamćeno! Borjan saopštio zvezdašima SJAJNU VEST!

Autor:

Sport

03.12.2020

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se heroj crveno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan rekao je posle remija sa Hofenhajmom (0:0) da su njegovi saigrači nastavili da ispisuju istoriju u Evropi, s obzirom da su osvojili već 10. bod u grupnoj fazi.

– Ne stajemo. Idemo dalje. Odbrambeno fenomenalna utakmica, napadački smo malo žurili. Bitno je da smo prošli dalje. Sada da pobedimo sledeću u prvenstvu i Liberec tamo, pa da mirno čekamo proleće – rekao je Borjan posle utakmice.

Pred crveno-belima je još gostovanje Slovanu u Liberecu.

– Kada sam došao u Crvenu zvezdu, rekao sam da mi obaramo rekorde. Deset bodova u grupi nije mala stvar. Ostavljali smo srce na terenu, borili smo se, sada idemo u Liberec da pobedimo za klupski koeficijent – kazao je Borjan.

Defanzivac Crvene zvezde Nemanja Milunović nastavio je u sličnom tonu.

RepublikaFoto: Starsport
Stub odbrane Crvene zvezde - Nemanja Milunović

– Mislim da smo svi odigrali sjajnu utakmicu. Ispunili smo cilj. Žao mi je što nismo postigli gol i pobedili, ali najbitnije da smo prošli dalje. Kada sam prvi dan došao ovde, rekao sam da bih voleo da nastavimo niz i igramo u Evropi. Evo, četiri godine smo tu – objasnio je Milunović.

Štoper Zvezde je upitan za očekivanja na proleće.

– Verujem da će momci dati sve od sebe. Od početka ove situacije sa koronom, maksimalno smo trenirali i iskoristili. Mnogi ne vide to, već samo teren, ali ključna je bila atmosfera iz svlačionice – smatra Milunović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading