NE, TO ME UOPŠTE NE ZANIMA! Stanković pravo u METU posle Hofenhajma!

Autor:

Sport

03.12.2020

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli odigrali 0:0 u 5. kolu grupe L drugog po rangu evropskog takmičenja.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Fudbaleri Crvene zvezde remijem bez golova protiv Hofenhajma obezbedili su prolaz u nokaut fazu Lige Evrope, a trener aktuelnog srpskog šampiona Dejan Stanković bio je zadovoljan izdanjem svojih izabranika. Opšti utisak je da je utakmica sa Nemcima bila loša, ali Deki je poručio da je najbitnije da je "cilj ostvaren".

– Svaka čast momcima. Nije lako, bili su fenomenalni od prvog do 90. minuta. Opet je bilo igrača koji su falili, ali gledajući ovako, ne fali niko. Svi smo bili jedna grupa – rekao je Stanković odmah posle utakmice.

Crveno-beli nisu umirali u lepoti, a generalno nije bilo puno stopostotnih prilika.

– Uopšte me ne zanima lepota, cilj je bio rezultat. Oni su jedna ozbiljna ekipa, dominantna u grupi. To se i vidi. Bili smo dobri i kompaktni, čvrsti u zadnjoj liniji. Nije bilo lako, ali ne može lako da se ide u nokaut fazu.

Stanković je kratko izanalizirao i nastupajuće izazove crveno-belih.

– Idemo da se odmorimo prvo. Imamo Zlatibor u nedelju, pa onda u Liberec. Cilj je da pobedimo na obe utakmice – zaključio je Stanković.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading