VEZISTA JUNAJTEDA GRMI: PSŽ ne igra fudbal, samo se valjaju!

Autor:

Sport

03.12.2020

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda izgubili su rezultatom 3:1 na Old Trafordu meč 5. kola grupne faze LŠ od PSŽ-a.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jedan od duela Skota Mektominija i Nejmara

Meč je obilovao duelima, navijači Junajteda smatraju da je Ole Gunar Solskjer kriv za poraz jer nije na vreme zamenio Freda koji je imao žuti karton.

Ipak, veoma zanimljivi bili su dueli koje su imali pojedini igrači na terenu, a posebno Skot Mektomini i Brazilac Nejmar.

- Igrači Pari Sen Žermena ne igraju istinski fudbal. Njihovi igrači padaju isuviše lako, svaki put kad ih neko takne, oni su na zemlji. Mogli ste to da vidite, to nije fudbal - smatra reprezentativac Škotske.

On i Nejmar su imali nekoliko žestokih duela, a upućeni kažu da su morali da ih razdvajaju i na poluvremenu, na putu ka svlačionici.

Ole Gunar Solskjer je po završetku meča prokomentarisao duele Mektominija i Nejmara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Ne bih da komentarišem protivničke igrače. Moji igrači znaju vrednosti za koje se zalažem. Želim iskrene igrače. Skoti je lagano mogao da padne kada ga je Nejmar zgrabio za osetljivo mesto, ali to nije ono što ja želim da oni urade - jasan je Norvežanin.

Odluka o tome ko će iz H grupe nastaviti takmičenje u Ligi šampiona pašće u poslednjem kolu kada PSŽ dočekuje Bašakšehih, a Junajted gostuje ekipi Lajpciga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading