MUČNE INFORMACIJE: Jezivo - Maradona preminuo u NELJUDSKIM USLOVIMA!

Autor:

Sport

02.12.2020

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svakodnevno pristižu novi detalji o smrti fudbalske legende, Dijega Armanda Maradone!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dijego Armando Maradona

Argentinsko tužilaštvo pokrenulo je istragu o smrti slavnog fudbalera. Na najvećem udaru su doktor Leopold Luke i medicinska sestra koja je lagala da je proverila Maradonino stanje neposredno pre smrti.

Istraga je pokrenuta nakon što su Maradonine ćerke dovele u pitanje lekove koji su prepisani njihovom ocu, a Maradonin advokat je zatražio da se hitno ispita da li su doktori uradili sve što su mogli.

Maradona poslednje dane nije proveo u svojoj kući, to je otkrio Rodolfo Bake, advokat medicinske sestre Daijane Madrid koja je vodila računa o fudbaleru.

- Nije imao svoju kuću u koju bi mogao da ode nakon izlaska iz bolnice. Tamo gde su ga odveli, nije bilo dobro. U bilo kojoj drugoj kući Dijego bi danas bio živ. Lekari nisu zvali nikog kad mu je otkucaj srca porastao. Odgovorni si Luke i psihijatar. Oni su ga puštali da uzima tablete- rekao je advokat.

 

Nove mučne informacije o poslednjim danima fudbalskog velikana otkrila je i italijanska Republika.

- Nadzor je ovde ključna reč jer se čini da su sestre koje su mu dodeljene učinile premalo da bi pomogle Maradoni. U kući nije imao ni pristojan toalet- piše ovaj list.

Isti list piše da je Maradoni srce radilo na samo 38 posto kapaciteta te da mu se povećalo za dva puta i da njegov visok krvni pritisak nije mogao da se kontroliše samo lekovima.

- Da ste videli gde je Dijego umro i vi biste umrli- rekla je Maradonina bivša supruga Klaudija Viljafane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading