CRNO-BELI AŽURNI NA TRANSFER TRŽIŠTU: U Humsku STIŽE "NOVI SADIK", a sa Švajcarcima UGOVARAJU VELIKI POSAO!

Autor:

Sport

01.12.2020

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne čase časa u Partizanu kada su pojačanja u pitanju, pa se uveliko spremaju za prelazni rok u januaru.

RepublikaFoto: Starsport
Takuma Asano mogao bi uskoro da dobije pojačanje u špicu

Početkom nove godine gotovo izvesno će pretvoriti transfer Filipa Holendera iz pozajmice u stalni angažman, ali se najavljuje i potraga za novim špicom.

Podsećamo, Holender se nalazi na pozajmici iz Lugana, ali toliko dobro igra od dolaska u tabor crno-belih da Stanojević i njegove kolege ne žele da rizikuju ništa, pa spremaju pola miliona evra kako bi već na startu 2021. obezbedili njegov potpis.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Filip Holender gotov sigurno će permanentno preći u Partizan u januaru

On je čak proglašen i za igrača kola u Superligi, postigavši dva gola i asistenciju, pa smo sigurno da ove vesti i te kako raduju "Grobare".

Neće se Partizan zaustaviti tu, već su se uveliko bacili u potragu za napadačem sličnom Umaru Sadiku, koji je posle sjajne sezone napustio klubi prešao u Almeriju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
teodor

22.12.2020 12:09

Pronadjite znatno boljeg od ovog bolida koji je Zvezda dovela iz druge ekipe Intera,pa se hvali i talambasa njime kao da je dovela Umara Sadiq-a! Ili Benzemu....Aha!