Kakav Bajbek, kakav Asano, DAJ ONOG MALOG IZ TELEOPTIKA: U Partizanovoj školi KRIJE SE DIJAMANT, ali crno-beli to ne vide...

Autor:

Sport

01.12.2020

09:31 >> 09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava je retkost da biseri iz Partizanove škole fudbala ne dobiju šansu da se dokažu u prvom timu, ali upravo je takav slučaj sa jednim od najperspektivnijih iz nove generacije.

RepublikaFoto: FK Partizan
Slobodan Stanojlović poslednji je u nizu dijamanata koje "štancuje" Teleoptik

Možda jeste dobio prilikicu pod palicom Sava Miloševića, ali ako se uzme u obzir kako igra od tada, Slobodan Stanojlović zaslužuje mnogo više.

Velike probleme ima ekipa iz Humske sa realizacijom ove sezone, najveće "pojačanje" u špicu, Žan-Kristof Bajbek, povređeno je na duže staze, Asano se trudi ali nedovoljno, pa se postavlja pitanje kako mladić koji rešetka mreže u dresu Teleoptika ne dobija priliku.

RepublikaFoto: FK Partizan
Slobodan Stanojlović postigao je 15 golova u dosadašnjem toku sezone, kao i četiri u prošlom kolu

Stanojlović prosto cveta pod vođstvom legende kluba Alberta Nađa, pa do sada u sezoni ima 15 postignutih golova, dok je u prošlom kolu gotovo sam savladao TEK Slobodu, postigavši četiri od Teleoptikovih šest pogodaka.

RepublikaFoto: Starsport
Normalno, Stanojlović nastupa i za juniore Srbije

Momak rođen 2001. godine u Bijeljini prve minute dobio je kod Sava Miloševića protiv Vodojaže u Kupu, dok je igrao i protiv Vojvodine u Superligi, pa se nadamo da će i kod Stanojevića, koliko već na zimskim pripremama, dobiti priliku da krene stopama Moce Vukotića, Mateje Kežmana, Miloševića i mnogih drugih!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading