NEREALNO: Tek što je uveden minut ćutanja u čast Maradone, A SRBIJA SE VEĆ IZBLAMIRALA...

Autor:

Sport

01.12.2020

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na devet utakmica je ispoštovan protokol, ali na jednom nije - dovoljno da fudbal u našoj zemlji bude obrukan.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Na utakmici Superlige Srbije nije ispoštovan minut ćutanja u čast Maradone

FIFA je zbog smrti Dijega Maradone propisala da svi mečevi proteklog vikenda počinju minutom ćutanja, pa smo takvu scenu videli i na srpskim terenima. Međutim, ne baš na svim - pošto je došlo do velikog propusta u Gornjem Milanovcu.

Uoči meča Metalca i Zlatibora (2:0) nije odata počast Maradoni minutom ćutanja, pa će zbog ovoga srpski fudbal ponovo biti na stubu srama.

"Sportski žurnal" piše da je propust bio nenameran, a krivicu snose ljudi iz Metalca koji nisu dali tekst o obaveštenju oficijelnom spikeru, dok posle takve greške nisu reagovali i glavni sudija Petar Piper i delegat Stanislav Karasi.

Meč je počeo uobičajeno, posle pozdrava igrača i bacanja novčića za određivanje strana, igrači su dobili znak da utakmica počne, iako je bilo obavezna minuta ćutanja za fudbalsku legendu.

 

 

 

Na meču u Gornjem Milanovcu je viđen i sjajan gol, verovatno najbolji ovog vikenda, ali će na kraju pažnju privući neverovatan previd zbog kog bi Metalac mogao da bude i kažnjen, najverovatnije novčano, dok ćemo videti šta će biti sa sudijom i delegatom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading