IZVINIO SE, ALI UZALUD: Kavaniju preti OGROMNA suspenzija!

Autor:

Sport

30.11.2020

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edinson Kavani se posle sjajne partije na meču protiv Sautemptona suočava sa suspenzijom od tri utakmice i to zbog posta na Instagramu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Edinson Kavani

Iskusni centarfor postigao je dva gola i asistirao Brunu Fernandešu kod prvog u preokretu Crvenih đavola na „Sent Merisu.“ Posle utakmice bio je u euforičnom raspoloženju i na Instagramu je postavio post u kojem je i reč „negrito“ koja ima i rasističku konotaciju. Kavani je izbrisao taj post i izvinio se, ali i dalje mu preti opasnost od suspenzije od tri utakmice.

– Poruka koju sam postavio bila je adresirana na prijatelja u kojoj mu zahvaljujem na čestitkama za utakmicu. Poslednja stvar koju sam želeo je da uvredim bilo koga. Potpuno sam protiv rasizma i obrisao sam poruku što sam brže mogao kada mi je predočeno da može drugačije da se interpretira. Želeo bih iskreno da se izvinim – rekao je Kavani.


Iz kluba su saopštili takođe da nije postojala loša namera i da je napadač momentalno obrisao poruku čim mu je predočeno da može pogrešno da se shvati. Ipak, to ga neće spasiti eventualne suspenzije ukoliko FA donese takvu odluku.
Foto: instagram.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading