TRESE SE SRBIJA: Kokeza ili Vidić? Crvena zvezda ODABRALA, šta će reći "Delije"?!

Autor:

Sport

30.11.2020

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je stav aktuelnog srpskog šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Rajko Mitić

Fudbalski klub Crvena zvezda podržao je aktuelnog predsednika FSS Slavišu Kokezu, a osudio napade koje je legendarni defanzivac Nemanja Vidić uputio pream srpskoj "kući fudbala".

– Bilo je trenutaka kad nismo bili na istoj talasnoj dužini sa Kokezom, ali smenjivati ga jer se reprezentacija nije plasirala na Evropsko prvenstvo je suludo. Čovek je uradio šta je do njega, ali ekipa je jednostavno odigrala katastrofalan meč. Nije ni za nijansu slabiji od prethodnika. Kad smo mi to poslednji put otišli na dva velika takmičenja zaredom? Vidićevi napadi sa strane nemaju smisla. Nemanja je dobrodošao ako želi da rešava probleme u fudbalu, ali ne podržavamo to da sa distance kritikuje, ne nudeći rešenje – rekao je neimenovani izvor za Informer.

Na Marakani smatraju da Vidić nije pravo rešenje za predsednika FSS.

– Vidić jeste imao karijeru o kakvoj većina fudbalera može samo da sanja, ali on u životu nije bio na nekoj rukovodećoj funkciji. Igranje fudbala je jedna stvar, a upravljanje organizacijom poput FSS je sasvim druga. Mislimo da je i sam svestan toga, tako da ne verujemo ni da će pokušati da preuzme neku funkciju u FSS – dodao je izvor iz Zvezde.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
None

02.12.2020 14:02

Kako beše,zvezda godinama dobija naj više dosuđenih penala u našoj lopovi ling..ligi? Volim zvezdu ali terzić i kokeza čašu jedan drugom leđa i bogate se...a mi kidamo živce..