U REALU GLEDAJU I NE VERUJU: Mrtva trka da li je VEĆI MALER ON ILI JOVIĆ!

Autor:

Sport

30.11.2020

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Real Madrida Eden Azar doživeo je povredu mišića desne noge, saopštio je "kraljevski klub", malerozni Belgijanac će pauzirati dve nedelje.

Luka Jović i Eden Azar

Azar je počeo meč protiv Alavesa, ali je iz igre izašao posle samo 28 minuta igre. U ponedeljak je bio na pregledima, na kojima je ustanovljena povreda mišića desne noge.

U zvaničnom saopštenju se ne navodi koliko će Belgijanac morati da odsustvuje sa terena, ali španski mediji prenose da trener Zinedin Zidan neće moći na njega da računa bar dve nedelje.

Azar je u subotu igrao tek treći meč u La Ligi ove sezone, pošto je dugo vremena bio odsutan zbog povrede i pozitivnog testa na koronavirus.

 

Ovo je deveta povreda Azara otkako je u Real Madridu, a do sada je imao problema sa zadnjom ložom, člankom na nozi, stopalom, fibulom, mišićem, ali i virusom korona.

Čak i kada je igrao, Azar nije pružao dobre partije. On je u Primeri na 19 odigranih mečeva postigao samo dva gola, a teško da je "kraljevski klub" za uloženi novac očekivao takav učinak. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading