Anćeloti KRADE DEFANZIVCA BARSI: Everton PRONAŠAO LEK za očajnu odbranu!

Autor:

Sport

30.11.2020

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Everton je sjajno počeo prvu celu sezonu pod palicom legendarnom Karla Anćelotija, ali forma nije potrajala, pa se sada traže rešenja na transfer pijaci.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karlo Anćeloti kuje plan za "pljačku" Barselone

Mnogi su očekivali da bi dolazak tako uspešnog i trofejnog stručnjaka mogao da ubedi najveće zvezde svetskog fudbala da je Everton mesto za njih, pa ne iznenađuje informacija da iskusni Italijan želi da dovede fudbalera Barselone.

Muku muči Everton sa povredama i lošom igrom u defanzivi, pa je Anćeloti odlučio da već u januaru stane tome na put.

Čovek koga je izabrao da bude novi bedem odbrane "karamela" je Samjuel Umtiti.

Samjuel Umtiti

Kako tvrdi "Diario Sport", Umtitijeva budućnost uopšte nije sigurna u Kataloniji.

Često je povređen, imao je problema i sa disciplinom, još ga u klub nije doveo aktuelni trener Ronald Kuman, pa deluje kao da je pitanje minuta kada će Francuz napustiti klub.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Grizman i Umtiti u dresu Francuske

Evertonu upravo takav jedan fali, korpulentan a opet brz, prgav ali dobar tehničar, jednostavno centarhalf koji podseća na Maldinija, Nestu i momke koje je Anćeloti svojevremeno predvodio do trofeja Lige šampiona.

Jedina komplikacija može da bude činjenica da Barsa i te kako kuburi sa povredama na njegovoj poziciji, pa bi njegov odlazak verovatno bio uslovljen dolaskom novog centralnog beka.

 

Imajući u vidu da Katalonci uveliko pregovaraju sa Sitijem oko Erika Garsije, nade za Everton ima, ali je pitanje koliko bi ih koštao čovek koji od 2018. ređa povredu za povredom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading