MOŽE LI ZVEZDA DO PRVOG MESTA? Dodatni motiv za CRVENO-BELE, stiže lova u džakovima!

Autor:

Sport

30.11.2020

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde igraju na "Marakani" protiv Hofenhajma za plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

I u slučaju da izgube, crveno-beli imaju velike šanse da prođu dalje, pod uslovom da od Libereca ne izgube sa 4:0 ili ubedljivijim rezultatom.

Srpski šampion ima veliki imperativ u duelu sa bundesligašem, jer pobedom nad Nemcima mogu da stignu i do prvog mesta u "L" grupi,  kao i lakšeg rivala u šesnaestini finala Lige Evrope. Podsetimo, klub iz Ljutice Bogdana, poražen je na premijeri u Ligi Evrope (0:2).

U tom slučaju, Zvezdi je dovoljna pobeda istim rezultatom od "dva razlike", pa trijumf Hofenhajma u poslednjoj rundi nad Gentom neće značiti nemačkom timu.

 

Ujedno, trijumfi Zvezde nad Hofenhajmom i Slovanom iz Libereca, slila bi u kasu crveno-belih još 2.600.000 evra, uz već obezbeđenih 7.600.000 evropskih novčanica.

Inače, UEFA za svaku pobedu u grupi daje po 570.000 evra, a onda još 500.0000 evra za drugo ili milion evra za osvajanje prvog mesta. Takođe, još pola miliona evra sleduje svim klubovima koji će biti eliminisani u šesnaestini finala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading