AKO OVAKO NASTAVE, BORIĆE SE ZA OPSTANAK: Arsenal ponovo poražen, Vulverhempton odneo pobedu sa Emirejtsa!

Autor:

Sport

29.11.2020

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Arsenala još jednom su u potpunosti razočarali, ovog puta izgubili su od Vulverhemptona sa 2:1 u 10. kolu Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Arsenal ponovo izgubio na Emirejtsu

Duel u prestonici Engleske obeležila je povreda napadača Vukova Raula Himeneza koji je zbog povrede glave završio u bolnici.

Gosti su upisali peti trijumf u šampionasu i sa 17 bodova ne deobi su pete pozicije sa Sautemptonom, dok su Tobdžije u poslednja tri kola osvojile samo bod i trenutno su 14. sa 13 bodova.

Vukovi su poveli u 27. minutu kada je Pedro Neto sjajno ispratio idealan centaršut sa desne strane i glavom iz neposredne blizine loptu zakucao u mrežu.

Nije se mnogo čekalo na izjednačenje. Igrao se 30. minut, Vilijan je odlično centrirao, a Gabrijel bio najviši u šesnaestercu gostiju za 1:1.

Sve je bilo rešeno u 42. minutu. Čuvar mreže Tobdžija Bernd Leno odbranio je jedan od brojnih udaraca protivničkog tima, ali na njegovu nesreću lopta je došla do Podense koji je odlično snašao i po drugi put doneo prednost svom timu.

Arsenal je u nastavku bio bolji, imao je nekoliko šansi preko Reisa Nelsona i Pjera Emerika-Obamejanga, ali rezultat se nije menjao.

Oba tima u narednom kolu imaju izuzetno teške mečeve protiv dva vodeća tima Premijer lige. Arsenal gostuje Totenhemu, a Vulverhempton Liverpulu.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading