I ONI STALI U RED: Skauti VELIKANA videli magiju Njegoša Petrovića, pa POSLALI PONUDU!

Autor: kurir.rs

Sport

29.11.2020

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegoš Petrović, junak trijumfa Crvene zvezde protiv Genta u Ligi Evrope, mogao bi već ove zime da se preseli u novi klub.

RepublikaFoto: Starsport
Njegoš Petrović

Skauti belgijskog velikana Anderlehta bili su na utakmici u Gentu u četvrtak i na delu videli mogućnosti mladog asa Crvene zvezde.

Kako Kurir saznaje, Belgijanci su spremni da ponude 3.000.000 evra za Njegoša Petrovića! U Crvenoj zvezdi se nisu izjašnjavali oko ponude Anderlehta, jer su sa druge strane dobili jasne naznake da mladog fudbalera prate i skauti iz Engleske i Španije. Gol Njegoša Petrovića, prava bomba u 53. sekundu još se prepričava u Evropi. Bio je to njegov pogodak karijere, prava preporuka evropskim klubovima.

 

 

 

Anderleht bi bio možda i prava sredina za mladog Zvezdinog asa. Oni rado kupuju u Srbiji. Treba se setiti Aleksandra Mitrovića i Luke Milivojevića, odnosno Luke Adžića. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading