JOŠ JEDAN "ORAO" STAO UZ FSS: Kokeza je UČINIO SVE ŠTO NAM JE OBEĆAO, samo je falilo još i da zaigra fudbal!

Autor:

Sport

29.11.2020

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni fudbaler Zvezde i selekcije Srbije prokomentarisao je napade koji se vrše na FSS.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Katai stao je iza Kokeze i FSS

Još jedan reprezentativac Srbije se oglasio posle neuspeha u baražu za EURO i krivicu za to svalio na sebe i saigrače, te stao u zaštitu čelnih ljudi u Fudbalskom savezu Srbije, pre svih predsednika Slaviše Kokeze.

U pitanju je Aleksandar Katai, koji je u intervjuu za "Blic" podržao mišljenje njegovih reprezentativnih saigrača Nemanje Radonjića, Nemanje Gudelja i još nekih da odgovornost za loš rezultat nije na ljudima u FSS-u.

- Uopšte ne mislim da je odgovornost na ljudima koji rukovode Savezom. Oni su svoj deo posla odradili najbolje što su mogli. Obezbedili su nam vrhunske uslove u Staroj Pazovi, od terena do smeštaja, pružili nam podršku uoči utakmice. Nisu mogli i fudbal da igraju. Zašto bi Slaviša Kokeza odlazio sa mesta predsednika, ako je uradio sve što je bilo u njegovoj moći. Sve je ispoštovao, da ne pričam da je čovek obećao i premije ukoliko pobedimo Škotsku. Sa njegove strane je sve bilo maksimalno korektno i ne mislim zaista da je problem u njemu - rekao je Katai.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Katai

Vezista Crvene zvezde žali što Srbija nije ispunila cilj.

 

- Ne bih mogao da govorim o tome da li je protiv Škotske bilo manje žara i želje kao na utakmici sa Norveškom, ne bi bilo pošteno imajući u vidu da sam u igru ušao u drugom poluvremenu. Definitivno je i važnost utakmice, taj ogroman ulog uticao na našu igru. Znam kako je bilo kada sam sa Zvezdom igrao samo jednu utakmicu u kvalifikacijama za Ligu šampiona, nije lako izboriti se sa takvim pritiskom. Dobro smo se pripremili, uradili kompletnu analizu Škotske, ali, nažalost, nismo uspeli da dođemo do cilja - dodao je Katai.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading