SJAJAN GEST: Pogledajte KAKO će SRPSKI KLUBOVI POKAZATI POŠTOVANJE MARADONI!

Autor:

Sport

29.11.2020

12:49 >> 13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo fudbalski svet pati zbog smrti Dijega Maradone, pa ni Srbija nije išta drugačija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dijego Armando Maradona

Žele svi kod nas da se kako dolikuje oproste od "El Pibea", pa će i na terenima širom Srbije u njegovu čast biti minuta ćutanja.

Povodom smrti, po mnogima najboljeg fudbalera sveta svih vremena, Dijega Armanda Maradone, Međnarodna fudbalska federacija (FIFA) uputila je dopis svim svojim članicama.

– Fudbal je 25. novembra 2020. godine izgubio jednu od svojih najvećih ikona, Dijega Armanda Maradonu. Svuda po svetu se oseća snažan gubitak zbog preranog odlaska istinske fudbalske legende. Nije preterivanje reći da fudbal neće biti isti bez njega. Zauvek ćemo biti zahvalni za ono što je dao našem sportu i veoma će nam nedostajati - istakli su oni.

 

 

 

U čast Dijega Armanda Maradone, kao i u ime solidarnosti sa njegovom porodicom i svima koji su ga toliko voleli, zastave u sedištu FIFA su na pola koplja, a FIFA poziva i organizatore svih takmičenja da održe minut ćutanja na svakoj fudbalskoj utakmici tokom ovog vikenda ili prvom narednom prilikom, navedeno je u dopisu FIFA.

I na srpskim stadionima poštovaće se minut ćutanja zbog smrti Maradone

Zbog svega navedenog ovog vikenda će i na srpskim terenima biti odata počast velikom Dijegu Armandu Maradoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading