TOTALNI OBRT: Gvardiola sve dalji u trci za zvezdom, žestoki rival mu KRADE MESIJA!

Autor:

Sport

29.11.2020

08:22 >> 10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pep Gvardijola sve je dalje i dalje od dovođenjenja Lea Mesija u Mančester siti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pep Gvardiola

Kako prenose engleski mediji, u trku za jednog od najboljih fudbalera svih vremena uključio se još jedan Premijerligaš.

U pitanju je Čelsi, čiji je vlasnik Roman Abramovič stavio veliki deo svog bogatstva na raspolaganje Frenk Lampardu kako bi vratio "plavce" u vrh ostvrskog fudbala posle nekoliko ne toliko sjajnih sezona.

Obnavljanje Čelsija uveliko je počelo ovog leta, pa su u klub za nerealne cifre stizali redom Ben Čilvel, Hakim Ziječ, Kaj Haverc, Tijago Silva i Timo Verner.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Čelsi je letos doveo pregršt pojačanja, uključujući i Tima Vernera

Deluje kao da trud urađa plodom, pošto se londonski klub nalazi na drugom mestu u Premijer ligi u dosadašnjem toku, ali Abramovič, njegova šefica transfera Marina Granovskaja i Lampard ne planiraju da sede mirno i čekaju da tim procveta, već ažurno traže zvezdu koja bi tim mogla da digne na novi nivo.

Čuda li velikoga, izabraše Mesija!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mesi na leto skoro izvesno napušta Barsu, pa se sada Čelsi umešao u trku za njegovim potpisom

Argentinac skoro sigurno napušta Barselonu na leto, kada je slobodan da izabere sredinu bez obeštećenja, pa se nagađalo da bi on i Pep Gvardiola mogli da se ponovo udruže u plavom delu Mančestera, ali sada Siti oseća pritisak Čelsija.

Kao što možda već znate, život u Londonu i Mančesteru dva su potpuno različita sveta, pa Granovskaja planira da iskoristi to kako bi ubedila Mesija da mu je mesto u metropoli, a ne u sedmom po veličini gradu u Engleskoj.

 

 

 

Ako neko može da se nadmeće finansijski sa Sitijem, onda je to Čelsi, pa ćemo pomno pratiti kako će se Mesijeva situacija razvijati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading