(VIDEO) BUJICA EMOCIJA NE STAJE: niko ne može da se suoči sa smrću Maradone, ALI JU JE ON BAŠ TEŠKO PODNEO...

Autor:

Sport

28.11.2020

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško je prihvatiti činjenicu da je ovozemaljski svet napustio bezvremeni Dijego Maradona, ali je nekima znatno teže nego drugima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dijego Armando Maradona

Ceo svet i dalje traži način da "El Pibeu" barem nekako pokaže koliko nam je svima značio, Argentina je uvijena u crno i vlada trodnevna žalost širom zemlje, a jedan od najbližih saradnika legende u "gaučosima" neutešan je zbog njegove prerane smrti.

Serhio Gojkočea, možda i najzaslužniji reprezentativac Argentine pored Maradone što je ova južnoamerička država ušla u finale Mundijala 1990. godine, prasnuo je u suze u sred emisije u kojoj je pričao o dragom prijatelju.

Bivši golman i maneken gostovao je u jednoj televizijskoj emisiji i pričao o Maradoni kada su mu krenule suze. Rasplakala se i voditeljka, a onda je on izgubio kontrolu i briznuo u plač.

Za one malo starije, Gojkočeu ste možda dobro upamtili zbog tadašnjeg nastupa protiv Jugoslavije, pošto je u penal drami protiv Jugoslavije odbranio čak tri penala "plavima" i tako "poništio" Tomislava Ivkovića, koji je odbranio dva.

 

Samo istinski besmrtnik može da izazove ovakve izlive emocija...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading