ŽIGIĆ: FSS odradio dobar posao, nisu nam potrebne promene!

Autor:

Sport

27.11.2020

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član stručnog štaba A reprezentacije Nikola Žigić oglasio se povodom stanja u srpskom fudbalu i stao u odbranu FSS.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Žigić

- Od 2004. godine bio sam reprezentativac, igrao za državni tim maltene osam godina. Prošao sam mnogo toga… Onda sam se nedavno vratio da radim u stručnom štabu A tima što je za mene bila posebna čast i privilegija. Kao neko ko je dugo tu odgovorno tvrdim da se Savez uvek trudio da igrači imaju fantastične uslove - rekao je Žigić i dodao:

- Zna se kako se biraju članovi rukovodstva, selektor i svi ostali. Postoje pravila i procedure koje se moraju ispoštovati, ja nemam nikakvu sumnju da su svi radili dobar posao, i da promene nisu potrebne. Kontinuitet je važan faktor. Sigurno da nikome nije bilo svejedno zbog poraza i neuspeha. Jednostavno, mora se krenuti dalje.

Osvrnuo se i na poraz od Škotske.

- Jedan od najtežih trenutaka u mojoj sportskoj karijeri. Ali to je tako u fudbalu. Jedanaesterci su rulet u kojima su ovog puta Škoti imali više sreće. Posle utakmice dugo nismo mogli da verujemo da smo ipak izgubili. Ali i to je sport. Kao što prihvatamo pobede i uspehe, tako moramo da budemo jaki i u situacijama kad je najteže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
vojislav ilic

05.12.2020 10:33

Da Zigicu FSS je uradio dobar posao ali mi se nismo kvalifikovali na Evropsko prvenstvo a u klupskom takmicenju smo se plasirali u trecu ligi UEFA takmicenja i to je za tbe dovoljno. Ali dobro to je tvoje misljenje i ljudi koji misle poput Pntelica sa pozicija na kojima se nalazite to je vase legitimno pravo.