NJEGOV DRES IDE U MUZEJ, APLAUDIRAO SAM MU: Zvezdina IKONA pravo u CENTAR o Maradoni!

Autor:

Sport

25.11.2020

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se nakon tužne vesti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dijego Armando Maradona

Aleksandar Dika Stojanović, legendarni golman Crvene zvezde i reprezentacije Jugoslavije, ocenio je za "Maxbetsport" da je Dijego Maradona, uz Pelea, bio najveći fudbaler 20. veka.

– Mnogo mi je žao što je sa životne scene otišao jedan velikan, cenjen i poštovan u čitavom svetu. Bio je genije, znao je da uživa u igri, rođen je da bude veliki – kaze za Stojanović.

Publika je gol ispratila uz ovacije.

– Taj lob je čuven, kao i moja reakcija da apludiram majstoru. Na neki način sam “naterao” 100.000 navijača na tribinama da nastave sa aplauzima. Kasnije je Maradona pričao našim ljudima, da su mu dva gola obeležila karijeru. “Božja ruka” Šiltonu na Svetskom prvenstvu u Meksiku i pogodak u mojoj mreži.

Argentinski as je bio zvezda.

– Najbolji igrač svih vremena uz Pelea. Sve je radio s lakoćom, talenat i umeće su ga krasili… Rodio se da bude veliki, delovao je mnogo moćno.

Susret posle megdana i poklon ostali su urezani decenijama.
– Bila je čast da se sa njim nadmećes. Posle meča na putu do tunela, dao mi je dres uz opasku: “Kako bih voleo da sam tako visok i lep kao ti”… Nasmejali smo se uz srdačan bratski pozdrav.

Na kraju legendarni golman Stojanovic je ekskluzivno, otkrio svoj sledeći potez.
– Dres Maradone, koji imam sa istorijske utakmice iz Beograda, pokloniću muzeju Barse ili Napolija – poručio je na kraju razgovora Stojanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading