Stanković pred Gent: NE PADA NAM NAPAMET DA SE BRANIMO!

Autor:

Sport

25.11.2020

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda će sutra od 18 časova i 55 minuta gostovati belgijskom Gentu u okviru četvrtog kola grupne faze Lige Evrope, a očekivanja pred meč izneo je šef stručnog štaba Dejan Stanković koji pred meč ima mnogo kadrovskih problema.

RepublikaFoto: Fkcrvenazvezda
Dejan Stanković govorio je o povredama pred okršaj sa Gentom

O tome je šef struke crveno-belih govorio po dolasku u Belgiju.

- Postoje problemi sa povredama, ali one su sastavni deo fudbala i o tome sam mnogo puta pričao. Činjenica je da ćemo nastupiti bez pet igrača koji su igrali u Beogradu protiv Genta, ali sam mnogo puta do sada ponovio da imamo dvadeset startera. Znam koje smo igrače ostavili kod kuće i koliko oni znače za Zvezdu, ali nema alibija. Na nama je da se adaptiramo na situaciju. Imamo ekipu koja će se suprotstaviti Gentu i koja je spremna za utakmicu. Videćete i sami kakav će tim izaći sutra - verujem u sve njih. Nećemo da potcenjujemo Gent, mislimo da su kvalitetni, ali nećemo se braniti - počeo je Stanković.

Pohvalno je govorio o kvalitetima našeg sutrašnjeg rivala.

- Gent je jedna od boljih ekipa u grupi i njihov problem nije igra, već rezultat. Trebali su da osvoje više bodova nego što tabela pokazuje, kada se uzme u obzir njihov kvalitet. Ne možemo da se koncentrišemo na jedan rezultat, iako realno kažem - remi bi nam odgovarao. Cilj nam je da odigramo dobru utakmicu i ostanemo neporaženi. S druge strane, oni će sigurno ići na pobedu, tako da ćemo biti spremni za sve što se dešava na terenu i pokušaćemo da odgovorimo na pravi način. Mislim da im je utakmica protiv Šarloe jedna od boljih koje su odigrali u poslednje vreme. Na početku su imali probleme, a posle su bili dominantni. Njihov mentalitet je takav da će ići na pobedu, oni ne mogu drugačije, videlo se to i protiv Rome prošle godine. Ne prilagođavaju se, već igraju svoju igru. Izgledali su dobro i bez Jaremčuka - smatra on.

RepublikaFoto: Starsport
Cilj je, naravno, prezimljavanje u Evropi

Šef stručnog štaba našeg tima istakao je da Crvena zvezda ne odstupa od cilja koji glasi - prezimljavanje u Evropi.

- Pre nego što je počela grupna faza Lige Evrope, pričao sam da ćemo uraditi sve što je u našoj moći da to takmičenje igramo i na proleće. Išli smo meč po meč i nismo obraćali pažnju na druge rezultate, već smo gledali samo sebe. Odigrali smo tri različite utakmice, sve sa ciljem da oduzmemo protivniku ono što najbolje radi, a da izvučemo maksimum iz naše igre. Tako smo se spremali. Nismo bili otpimisti, već realisti i svesni da ako uradimo sve što umemo i znamo, možemo da ostanemo u Evropi. Da mi je neko ponudio šest bodova iz prva tri kola - prihvatio bih - zaključio je Stanković za klupski sajt.

 

 

 

Dejan Stanković je na konferenciji i izrazio saučešće porodici Dijega Maradone, koji je danas preminuo u 60. godini života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading