TRESE SE "MARAKANA": Crvena zvezda se na EMOTIVAN način oprostila od Maradone!

Autor:

Sport

25.11.2020

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužna vest iz Argentine.

RepublikaFoto: Starsport/Tanjug/AP

Foto: Ilustracije

Svet je ostao šokiran nakon smrti legendarnog fudbalera Dijaega Armanda Maradone koji je preminuo od srčanog udara u svojoj rodnoj Argentini. Srbiji će ostati upamćen naročito po golu koji je postigao na Markani daleke 1982. godine u duelu sa Crvenom zvezdom, više o tome pročitajte OVDE. Pogođeni ovom tužno  vešću oglasio se i tim iz Ljutice Bogdana.

Crvena zvezda je na svom zvaničnom tviter profilu objavila sliku na kojoj je legendarni fudbaler sa dresom srpskog kluba uz reči:

- Protivnički fudbaler kojem je Marakana aplaudirala. Bila je čast biti Vaš rival na terenu. Počivajte u miru - saopštili su iz Ljutice Bogdana.

Podsetimo, Maradona je u oktobru napunio 60 godina, a smatra se jednim od najboljih igrača u istoriji fudbala, uz legendarnog Pelea, kao i Lea Mesija i Kristijana Ronalda. Zbog njegove smrti u Argentini je proglašena trodnevna žalost.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading